Ετικέτες

Με συνθήματα, όπως «Θέλουμε βιβλία, καθηγητές, σχολεία» και σκορπισμένα DVD έξω από τη Βουλή, μαθητές σχολείων της Αθήνας πραγματοποίησαν χτες συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Ομόνοια και πορεία στη Βουλή.

Με πανό και συνθήματα οι μαθητές πορεύτηκαν στο κέντρο της Αθήνας διεκδικώντας βιβλία, δασκάλους και καθηγητές και κονδύλια για τα λειτουργικά έξοδα των σχολείων, καθώς, όπως είπαν, οι γονείς τους δεν μπορούν να ανταποκριθούν σε επιπλέον έξοδα. Στη συνέχεια οι μαθητές, όταν έφτασαν έξω από τη Βουλή πέταξαν συμβολικά DVD διαμαρτυρόμενοι με αυτό τον τρόπο για τις ελλείψεις στα σχολεία.

Οι παλιές μονάδες αποθήκευσης έχουν μπει ήδη στο ράφι της ιστορίας. Τα Cd και τα DVD  γίνανε αντικείμενα δημόσιας χλεύης δείχνοντας πως ξεπεράστηκαν εν μία  νυχτί δίνοντας την θέση τους σε ένα νέο επαναστατικό είδος το επονομαζόμενο «βιβλίο». Εκδηλώσεις λατρείας λαμβάνουν χώρα ανά την επικράτεια κάνοντας τους παλιότερους να θυμούνται ανάλογες στιγμές μόνο κατά την έλευση στον τόπο μας της θρυλικής τότε πατάτας. 

Advertisements