Ετικέτες

«Σε ανάρτηση μαύρου πανό στον λόφο του Λυκαβηττού – στο οποίο αναγράφεται το σύνθημα «η ΕΛ.ΑΣ. πενθεί. Ημέρα πληρωμής – Ημέρα πένθους» και φέρει το έμβλημα της Αστυνομίας – προχώρησαν τα ξημερώματα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Σωματείου Ειδικών Φρουρών Αττικής.

Οπως λένε, προχώρησαν σε αυτή την «ακτιβιστική ενέργεια» για να διαμαρτυρηθούν για τις εισφορές και τις κρατήσεις που γίνονται στους μισθούς τους, με αποτέλεσμα να αντιμετωπίζουν όχι μόνο αυτοί αλλά όλοι οι ένστολοι της Αστυνομίας σοβαρά οικονομικά προβλήματα.»

Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ είχαν πάρει θέση ήδη πάνω στο ζήτημα εκφράζοντας όσους ζορίζονται από τα οικονομικά μέτρα, διαμαρτύρονται και στο τέλος δέρνονται από τους μπάτσους στο όνομα  αυτού του συστήματος. 

Οι χιλιάδες (όλο και περισσότεροι) μπάτσοι που καταστέλλουν κάθε φωνή διαμαρτυρίας χώρις να έχουν πάντοτε εντολές από πάνω πρέπει να καταλάβουν πως είναι ένα σώμα που βρίσκεται έξω από την κοινωνία (αυτή που αντιστέκεται τουλάχιστον) και μάλιστα ενάντια σε αυτή. Οπότε δεν μπορούν να απευθύνονται σε αυτήν αλλά μόνο απευθείας στα αφεντικά τους που με κάθε τρόπο προστατεύουν.

Advertisements