Ετικέτες

, , , ,

Η «είδηση» είναι από ειδησεογραφικό site και αποτελεί πρωταπριλιάτικο αστείο αλλά βόλεψε μια χαρά για να γίνει μια μικρή αντιστροφή.

Η καταγγελία της ιδιοκτήτριας του Μεγάρου Υπατία, Χρυσάνθης Κωνσταντακάτου-Ρουτζούνη ότι οι μετανάστες που φιλοξενήθηκαν στο ιστορικό κτίριο της έκλεψαν πετσέτες της προγιαγιάς της, ασημένια κηροπήγια και οπαλίνες προκάλεσαν το ενδιαφέρον του Θανάση Πλεύρη και του Άδωνι Γεωργιάδη.

Οι δύο βουλευτές του ΛΑΟΣ κατέθεσαν ερώτηση προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Χρήστο Παπουτσή εάν μετά τις εν λόγω καταγγελίες προτίθεται να προβεί στην απέλαση των μεταναστών!

Στην ερώτησή τους, οι δύο βουλευτές αναφέρουν: «Σύμφωνα με καταγγελία της ιδιοκτήτριας του Μεγάρου Υπατία, μέρος των 300, φερομένων ως απεργών πείνας, λαθρομεταναστών, τους οποίους εσείς παρανόμως ενετάξατε στο καθεστώς ανοχής, έκλεψαν αντικείμενα από το Μέγαρο. Δεδομένου λοιπόν ότι υπάρχει πιθανή διάπραξη εγκλήματος, γεννάται εύλογα η απορία εάν θα συνεχίσετε να τους διατηρείτε παρανόμως προνομιακά στο καθεστώς ανοχής».

Θα μπορούσε να γίνει μια μικρή αλλαγή στο κείμενο τους και να αφορά κάποιες κλοπές λίγο μεγαλύτερες από πετσετάκια και κηροπήγια.

«Σύμφωνα με καταγγελία της ιδιοκτήτριας του Μεγάρου της Βουλής, μέρος των 300, φερομένων ως εκπροσώπων του λαού, τους οποίους εσείς παρανόμως ενετάξατε στο καθεστώς ανοχής, έκλεψαν αντικείμενα από το Μέγαρο. Δεδομένου λοιπόν ότι υπάρχει πιθανή διάπραξη εγκλήματος, γεννάται εύλογα η απορία εάν θα συνεχίσετε να τους διατηρείτε παρανόμως προνομιακά στο καθεστώς ανοχής».

Advertisements